Sinds 1998 maakt de Zakenkring Roden zich hard voor een goed en gezellig winkeldorp. Alle ondernemers in Roden waren, en zijn nog steeds, welkom om zich aan te sluiten bij de Zakenkring Roden. Deze werpt zich op als organisatie waarin de afzonderlijke ondernemers hun krachten bundelden. Dit met als grote doel het verdedigen van de gezamenlijke belangen.
Inmiddels is de Zakenkring Roden uitgegroeid tot een vereniging die zich bekommert om het gehele centrum van Roden. Van het verzorgen van activiteiten, de aankleding van het winkeldorp op speciale (feest)dagen tot en met het organiseren van evenementen.
Samen denken – Samen doen’ is tegenwoordig het motto.
Winkelhart Roden is hét nieuwe communicatiemiddel van de centrumondernemers naar de consument. Hiermee stelt de Zakenkring Roden alle aangesloten ondernemers in staat om zich goed te profileren richting de consument. Zo ziet de consument in één oogopslag wat er in het centrum te doen is en welke winkels er te vinden zijn. Met meer dan 150 winkels, van de kleine zelfstandige tot de grote winkelketens, maakt Roden in combinatie met gratis parkeren voor de deur tot een uniek koopcentrum voor de gehele regio. Winkelhart Roden is hét initiatief om ook de inwoners van Roden en omstreken bij het winkeldorp en haar ondernemers te betrekken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X